Росен Кирилов: Ранният гол стъписа момчетата (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов заяви след загубата с 1:4 от Левски на „Герена“, че головете, които тимът му е допуснал, са „детински“. Специалистът призна, че играчите му са се стъписали след ранно допуснатото попадение, след което незнайно защо, са тръгнали да пресират „сините“ и са им дали чудесни възможности да контраатакуват.

„За съжаление, допуснахме гол още във втората минута от статично положение. Момчетата се стъписаха. Левски, в интерес на истината, игра много силно. Ранният гол освободи домакините, които имат добри футболисти, и те играха без напрежение. Нямаше как да им се противопоставим“, заяви старши треньорът на Витоша след срещата.

„Преломният момент бе, когато при 0:1 се юрнахме напред, за да пресираме Левски. Това беше грешка. Момчетата не ме послушаха и Левски ни вкара голове на контра. Казах им го и на почивката. Беше детинско да се отворим по този начин. Нямахме и удари. Моите играчи могат много повече, но когато излязат срещу голям отбор и получат първи гол, се стъписват“, допълни още Кирилов.

Снимка: Емона Цончева, Sportal.bg

Leave a Reply