Садула: Заслужен успех, има накъде още да растем (видео)

Капитанът на Витоша (Бистрица) Четин Садула за втори път през този сезон носи победата срещу тим от Стара Загора. След като на 6 декември вкара и двете попадения за 2:0 като домакин на Верея, тази седмица Четката се разписа за изненадващото 1:0 като гост на Берое и логично отново бе избран за Играч на мач. След успеха под Аязмото Садула заяви, че тимът му напълно е заслужил трите точки. Лидерът на „тигрите“ изрази увереност, че Витоша има още накъде да израства.

“Доста важни за нас три точки. Не бяхме побеждавали от доста време. Трябваше рано или късно да стигнем до тази победа. Мисля, че чисто тактически стояхме добре. Възползвахме се от контраатаките, каквито бяха указанията на треньора. Мисля, че се получи. Всяка точка за нас е важна. Самочувствието идва с победите. Трябва да печелим все повече и повече точки“, коментира капитанът на „тигрите“.

„При нас нещата се постигат с много труд. Ако е нужно, ще се връщаме до наказателното поле, за да организираме атаките си. С оглед показаното, бяхме по-добрият отбор. Определено има израстване в нашите редици и хората го виждат. Вървим нагоре. До последно ще се борим, за да застигнем отборите пред нас. Не сме се отказали. Чакаме следващия мач, за да вземем нови три точки“, допълни още Четката.

Снимка: Официален сайт на Берое

Leave a Reply