Старокин: Искам да помогна на Витоша да се спаси (видео)

Новото попълнение на Витоша (Бистрица) Орлин Старокин благодари на клубния президент Сергей Ташков и старши треньора Костадин Ангелов за търпение, което са проявили спрямо него. Поливалентният футболист се готвеше последните няколко седмици с бистричани, като до последно се надяваше на трансфер в чужбина. В крайна сметка, след като не успя да си уреди такъв, Старокин спази обещанието си и подсили редиците на Витоша за тежките пролетни битки.

„Благодарен съм на президента и старши треньора на Витоша, че бяха лоялни и ме изчакаха необходимото време. Надявам се, че ще се впиша в колектива по възможно най-добрия начин и ще помогна на отбора да запази мястото си в групата. Независимо от незавидното място, което заемаме към момента, ще се борим за спасение, защото клубът го заслужава“, заяви при представянето си Старокин.


„Договорът ми с Витоша е до края на сезона. Дано покажем по-добри игри и успеем да се спасим. Нека видим как ще се развият нещата и след това ще мислим. Не изключвам вариант да остана и след лятото в клуба“, допълни още играчът, който взе фланелката с любимия си номер 66.

Leave a Reply