“Тигрите” тренират в най-новия “Атлетик Фитнес”

Отборът на Витоша (Бистрица) продължава с двуразовите тренировки тази седмица. Тимът на Росен Кирилов влезе вчера следобед във фитнеса. „Тигрите“ проведоха функционална тренировка в най-новия фитнес център на партньора си „Атлетик Фитнес“ в Студентски град.

Обектът, разположен на площ близо 2 хил. кв. м., предлага множества удобства за провеждането на пълноценна професионална тренировка. Играчите на Росен Кирилов, които започнаха този вторник подготовка за пролетния дял в Първа лига, останаха очаровани от предоставените им условия.


Витоша и „Атлетик Фитнес“ станаха партньори в началото на този сезон, като двете страни се обединиха, за да насърчат възможно най-голям брой хора да бъдат активни, да се движат, да спортуват и да се грижат за своето здраве. Като част от съвместната инициатива и с цел да бъдат пример за останалите, всички футболисти и треньори от мъжкия състав, както и юношите до 19 години вече са притежатели на специални карти, с които могат да посещават ежедневно всяка една от фитнес залите „Атлетик“.

Да се погрижим още днес за здравето ни утре! Повече хора, по-активни, по-здрави!

Leave a Reply