Треньорът: Доволен съм от развитието на отбора (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов изрази задоволството си от представянето на тима в последния официален двубой за годината – равенството 1:1 като гост на Верея (Стара Загора). При малко повече късмет бистричани можеха да запишат историческа първа победа в елита и да си тръгнат с трите точки от “Трейс Арена”.

„Първото полувреме срещу Верея е може би най-силното ни до момента в Първа лига. За съжаление, второто не бе на такова ниво. Като цяло, можеше да са и три точките. Имам съмнения, че топката преди головата атака бе излязла в тъч. Дано не съм прав, защото за сетен път ще се окаже, че сме ощетявани“, заяви след равенството на „Трейс Арена“ Костадин Ангелов.

„Искам да видя по-сигурен преход, в който не губим толкова бързо топката. Няма как да издържим, ако цял мач играем само в защита. Доволен съм от отбор и развитието му. Мен това ме прави горд. Желанието ми обаче е да играем офанзивно. Убеден съм, че през втория дял Витоша ще излежда добре“, допълни още наставникът на бистричани.

Leave a Reply