Треньорът: Трябва ни още малко самочувствие (видео)

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов остана недоволен от равенството 1:1 като домакин на Локомотив (Пловдив) в среща от 18-и кръг на Първа професионална лига. Бистричани първи поведоха в срещата чрез гол на Ивайло Лазаров в 9-ата минута, но само секунди по-късно допуснаха Димо Бакалов да изравни резултата. В крайна сметка Витоша спечели четвъртата си точка от началото на сезона.

„Не съм доволен от точката. Твърде бързо ни върнаха гола. Все пак, радвам се, че спряхме да губим. От тук нататък първата ни цел ще бъде да не губим, а след това ще надграждаме. Трябва да сме готови за края на първенството, когато ни чака поредица от изключително важни мачове“, коментира наставникът на бистричани.

„Ако искаме да бием, трябва да имаме самочувствие, когато топката е в краката ни. Нужно ни е, за да излезем по-напред и отбележим гол. Най-важното е да не допускаме попадения. Локомотив ни вкара лесен гол. Научим ли се да не допускаме подобни попадения, ще имаме основа за надграждане. Хубаво е, че до края на сезона има време. Ние обаче трябва да сме в топ форма тогава“, допълни още Ангелов.

Leave a Reply