В подкрепа на малкия Младенчо! Да дарим надежда на една невинна душа

Скъпи приятели,

Отборът на Витоша (Бистрица) реши да подкрепи 3-годишния Младенчо от Варна, който е диагностициран с детска церебрална парализа и за да води пълноценен живот, за да изживее едно истинско детство, изпълнено с усмивки и забава, се нуждае от лечение в чужбина.

Всяка една от процедурите по вливания на стволови клекти в Истанбул, благодарение на които се забелязва значително подобряване в състоянието на момченцето в последните месеци, е на стойност 7 хил. евро. Логично, колкото повече са вливанията, толкова по-осезаем е прогресът. До момента се проведени няколко такива процедури, но семейството на детенцето се нуждае от подкрепа и финанси, за да продължи успешно лечението му.

Всички футболисти и треньорският щаб на Витоша подписаха преди сутрешната тренировка вчера фланелка на отбора, която ще бъде разиграна на търг тук, във Facebook страницата, в следващата седмица с начална цена от 150 лева и този, който предложи най-висока сума за нея като коментар под текста, ще стане неѝн горд притежател.

Можете да наддавате за фланелката тук!

Събраните средства ще бъдат предоставени веднага на родителите на Младен за неговото лечение.

Нека дарим надежда за един пълноценен живот на една невинна душа!

Благодарим Ви!

Leave a Reply