Вълчанов: Дано запазим това ниво и успеем да се спасим (видео)

Иван Вълчанов беше избран за “Играч на мача” при победата с 3:0 над Етър (Велико Търново). Бившият футболист именно на “болярите” реализира втория гол при най-убедителния успех в историята на “тигрите” в Първа лига. След двубоя Вълчанов изрази надеждите си, че Витоша ще запази добрата форма от последните два кръга и ще успее да изпълни голямата си цел – да се спаси.

“Направихме добър мач. Бяхме агресивни и концентрирани през всичките 90 минути. В ситуацията при моя гол хванахме съперника на контраатака и аз реших да играя сам и да стрелям. Радвам се, че се получи добре и отбелязах. Един гол винаги дава самочувствие. Благодаря на момчетата, че ми помогнаха да играя на това ниво”, коментира след срещата голмайсторът на “тигрите”.

“Аз се стремя да давам винаги най-доброто от себе си, а треньорът вече избира кой кога да играе. Надявам се, че и в останалите срещи до края ще се представим добре и ще успеем да изпълним целта – да останем в Първа лига. Последните мачове играем добре, но другите отбори не са за подценяване. Който е най-достоен, той ще се спаси”, допълни още Вълчанов.

Leave a Reply