Василев: Опитваме се да се надиграваме с най-добрите в България (видео)

Вратарят на Витоша (Бистрица) Християн Василев не скри разочарованието си след загубата с 1:2 от Берое в последен двубой от XII кръг на Първа професионална лига. „Тигрите“ изпуснаха точката в последната минута, когато позволиха на капитана на заралии Мартин Камбуров за втори път да се разпише. Въпреки негативния развой на събитията, Василев похвали тима, че се опитва да се надиграва с най-добрите отбори в
групата.

„Не ни достигна може би известна доза късмет. Играхме добре и нещата ни се получиха. Може би трябваше след първия гол да опитаме да вкараме и втори. Те ни изравниха и ние се стъписахме. Изгубихме концентрация в края и бяхме наказани. Смятам, че можем да си извлечем поука от този мач. Сега трябва да отидем в Пловдив и да вземем трите точки“, коментира Василев.

„Хубавото е, че отборът върви във възходяща линия. Опитваме се да се надиграваме със силните отбори в групата, а Берое определено е един от тях. С ЦСКА също го направихме. За съжаление, днес малко не ни достигна, за да стигнем до равенството и да вземем точка“, допълни още вратарят на Витоша (Бистрица).

Leave a Reply