Витоша (Бистрица) подкрепя битката на „бебе Ники“

Отборът на Витоша (Бистрица) винаги е призовавал за подкрепа към благородни каузи. Клубът, който има зад гърба си множество реализирани благотворителни начинания, сега се включва в инициативата в помощ на „бебе Ники“.

Малкият герой се ражда преждевременно вследствие на което страда от детска церебрална парализа и се нуждае от скъпо лечение, за да има по-добър живот. Родителите му остават неотлъчно до него въпреки съветите на лекарите да се откажат от рожбата си.

Безпрекословната любов към Ники обаче не е достатъчна. Средствата, с които разполага семейството за лечението на бебето, не са неограничени и то се нуждае от финансова подкрепа, за да продължи борбата си по болниците.

Голмайсторът на Витоша – Григор Долапчиев, вече дари своя фланелка от дебютния за „тигрите“ сезон в елита, подписана от всички играчи на тима, на специално организирания за случая благотворителен търг.

Ръководството на клуба подкрепя подетата от репортера на БНТ Радостин Любомиров инициатива и приканва своите колеги също да се включат в благородното начинание, за да се дари надежда за малкия герой.

Повече за търга, както и всички артикули, дарени от редица наши видни спортисти и деятели, можете да видите на https://www.facebook.com/radostin.lyubomirov/media_set?set=a.10220075883271473&type=3

Leave a Reply