Витоша чака специални гости за последния двубой за сезона

Отборът на Витоша чака специални гости за последния си двубой от редовния сезон във Втора професионална лига срещу дубъла на ЦСКА-София. По покана на ръководството на клуба на стадиона в Бистрица утре ще бъдат децата от ДДЛРГ „Констанца Ляпчева“, гр. Долна Баня.

Малчуганите ще прекарат цял ден с бистричани, като освен че ще изгледат на живо двубоя им с „червените“, който може да прати тима на бараж, ще се насладят и на природата на Витоша планина, както и на клубната база, където ще имат възможност да се срещнат с футболистите на Коце Ангелов.

Припомняме, че малко преди Коледа треньорското ръководство в лицето на Костадин Ангелов и Росен Кирилов, футболистите Йордан Върбанов, Георги Амзин, Кристиян Узунов, Николай Радев и Димитър Пантелеев, членът на УС на Витоша Григор Гьорев и Александър Борисов, който е част от администрацията, посетиха децата в дома в Долна Баня.

Още тогава, след прекрасно прекарания ден, бистричани обещаха на малчуганите, че ще ги поканят на двубой в Бистрица. Обещание, което те ще спазят…

Leave a Reply