Витоша приема Левски и ЦСКА-София на “Васил Левски”

Отборът на Витоша (Бистрица) ще приеме Левски и ЦСКА-София на Националния стадион. Макар съоръжението в Бистрица да е готово и вече дори да прие няколко срещи от Първа професионална лига, ръководството на бистричани прецени, че е далеч по-добре да домакинства на “сини” и “червени” в центъра на София.

Очаква се, предвид солидната фенска маса, на която се радват предстоящите съперници, интересът към въпросните два мача с участието на Витоша да бъде по-голям от нормалното. За да бъде максимално удобно, достъпно и най-вече сигурно както за феновете на бистричани, така и за тези на Левски и ЦСКА-София, въпросните срещи ще се изиграят на “Васил Левски”.

По програма тимът на Костадин Ангелов приема 26-кратния шампион на България в следващия, XVI кръг – на 19 ноември, неделя, от 17:30 часа. Сблъсъкът с ЦСКА-София от XIX кръг пък е насрочен за 3 декември, събота, също от 17:30 часа.

Витоша (Бистрица) на два пъти вече бе домакин на Националния стадион. Бистричани спечелиха историческа първа точка в елита именно на “Васил Левски”, след като завъртяха равенство 1:1 с Етър. Броени дни по-късно “зелените” се дадоха трудно на шампиона Лудогорец (2:4), като на два пъти дори повеждаха в резултата.

Leave a Reply