Витоша с двама младежки национали

Отборът на Витоша (Бистрица) получи поредно признание за силното си представяне от началото на сезона в Първа професионална лига. “Тигрите”, които са само на точка от третия във временното класиране – шампиона Лудогорец, могат да се похвалят с двама младежки национали.

Повиквателни за предстоящите европейски квалификации с Франция и Черна гора получиха Лъчезар Котев и Наско Милев. Талантливите футболисти са попаднали в списъка на селекционера Тони Здраков за домакинството на “петлите” на 7 септември и за визитата на черногорци четири дни по-късно.

Повиквателната е първа за Котев, който след завръщането си от наема в Оборище (Панагюрище) в началото на тази година, е основен футболист в редиците на Витоша. Милев пък вече взе участие в три от квалификационните срещи до момента, като дори реализира един от головете при победата с 3:1 като домакин на Черна гора миналия ноември.

Ръководството на Витоша (Бистрица) поздравява младите футболисти и им пожелава успешно представяне с фланелката на “трикольорите”!

Leave a Reply