Витоша с първо занимание на футболен терен в Турция (снимки)

Отборът на Витоша (Бистрица) проведе втора тренировка в турския курорт Анталия, където пристигна снощи. След като сутринта направиха кратък крос на плажа и след това влязоха във фитнес залата, следобед играчите на Росен Кирилов проведоха първо занимание на футболен терен в южната ни съседка.

С изключение на централния защитник Радко Мутафчийски, който не е на лагер с тима, тъй като се възстановява от претърпяна в средата на месеца операция, участие в заниманието взеха всички останали играчи в редиците на “тигрите”.


В това число влизат новото попълнение Юлиян Попев, както и юношите Теодор Костадинов, Васил Първанов, Никола Борисов и Алексей Георгиев. Четиримата бяха включени от спортно-техническото ръководство в групата за лагера като част от дългосрочната стратегия за развитие и налагане на собствени кадри в първия състав.

Утре, от 11:00 часа местно време (10:00 ч. българско), Витоша (Бистрица) ще изиграе и първата си контрола в южната ни съседка. Съперник на един от терените в Белек ще бъде сребърният медалист на Беларус – Шахтьор (Солигорск).

Leave a Reply