Витоша се включи в “Да помогнем на Алекс”

Битките на футболния терен обикновено траят не повече от 90 минути. Понякога се стига и да продължения и дузпи, но дори и тогава не траят повече от 120 минути. В живота обаче има такива сблъсъци, които отнемат много повече време и изискват далеч по-голямо количество смелост, воля и кураж. Точно тогава подкрепата е от изключително значение.

С тази идея отборът на Витоша (Бистрица) се отзова на призива и се включи в благотворителния двубой в помощ на 19-годишната Александрина Кръстева. Младото момиче води битка с тежко онкологично заболяване и с цел набиране на средства за лечението й и даване на повече публичност на случая й ветераните на Витоша излязоха на терена срещу сборен отбор, съставен от служители на летище „София“.

Подкрепата си засвидетелстваха и всички футболисти и треньори на първия отбор, както и талантите от школата на клуба и техните наставници. В благородното събитие се включи и Бойко Борисов. Лидерът на ПП „ГЕРБ“ взе участие във футболната среща, а малко по-късно – чрез профила си във Facebook, обяви, че партия „ГЕРБ“ също е подкрепила Александрина, като е дарила 10 хил. лева за лечението й.

Всеки, който има желание и възможност да подкрепи 19-годишното момиче, може да го направи на:

Банкова сметка: Банка ДСК
В лева: IBAN:BG93STSA93000024183329
В евро: IBAN:BG46STSA93000024183399
Титуляр: Александрина Красимирова Кръстева

Leave a Reply