Витоша започна подготовка (видео)

Отборът на Витоша (Бистрица) започна подготовка за пролетния дял в Първа професионална лига. На стария стадион “Академик” в столицата старши треньорът на “тигрите” Росен Кирилов изведе тима за първа тренировка през 2019 година. В заниманието участие взеха 24 футболисти, като сред тях не бяха контузените Радко Мутафчийски и Анти Рения. В подготовката на Витоша обаче се включиха юношата на бистричани Никола Борисов, както и африканецът Сила.

Първият етап от подготовката на „тигрите“ ще премине изцяло в София, като играчите ще тренират на стадион “Академик”, който вече се стопанисва от Витоша (Бистрица). На 28 януари пък отборът ще замине за Анталия, Турция, където ще се готви до 9 февруари. В южната ни съседка са предвидени четири контролни срещи.

Два дни преди да заминат за южната ни съседка, момчетата на Росен Кирилов ще изиграят първата си контрола. Съперник ще бъде участникът в Югоизточната Трета лига Марица (Пловдив). Допълнително, в зависимост атмосферните условия у нас, ще се определи кога и къде точно ще се изиграе приятелският двубой.

Leave a Reply