Йордан Върбанов е новият треньор на набор 2004 в ДЮШ на Витоша

Обявилият по-рано днес официално край на кариерата си Йордан Върбанов е новият треньор на набор 2004 в ДЮШ на Витоша (Бистрица). Доскорошният защитник и капитан на „тигрите“ сложи край на дългогодишната си кариера и веднага се впусна в новото предизвикателство.

Дузи, който има UEFA “B” лиценз, ще работи с подрастващите таланти в школата на клуба, на които ще има възможност да предаде богатия си опит, натрупан през годините както у нас, така и в чужбина с екипите на ЦСКА, Спартак (Варна), Локомотив (София), Хангжоу Грийнтаун и Анхуи Жуифанг.

Още утре новият треньор на набор 2004 ще събере селекцията си за първа тренировка. Това ще се случи в 17:00 часа на стадион „Бонсист“. До края на август всички деца ще тренират заедно следобед, а от септември, когато започнат училище, ще бъдат разделени на две групи – сутрешна и следобедна.

До началото на шампионата в Зона „София“ Върбанов ще има възможност да провери качествата на всички желаещи да попълнят състава му за новия сезон. За повече информация и директна връзка с младия специалист: 0895 471 779.

Стани част от семейството на Витоша (Бистрица)!
Повече информация тук!

Leave a Reply