Звездно трио представи новите екипи на Витоша

Нов сезон, ново предизвикателство, нова страница в историята на ФК Витоша и разбира се – нови екипи. Часове преди историческия си дебют в майсторската група на България бистричани заснеха официална фотосесия, с която представиха фланелките за предстоящата кампания в Първа професионална лига. В ролята на модели влязоха трима от играчите – капитанът Четин Садула, Румен Гьонов и Петко Цанков, които се справиха повече от успешно със задачата.


Титулярният екип на Витоша е изцяло в зелено, а в резервния водещ е сивият цвят, като ръкавите, късите гащи и чорапите са в светло синьо. Двата екипа, отново изработка на фирма Jumper, вече са с новата емблема на ФК Витоша, която бе представена по-рано тази година. На гърдите на играчите пак „грее“ логото на официалния спонсор на клуба – Efbet. На гърба пък е изписана думата, с която най-лесно може да се опише атмосферата в редиците на тима от Бистрица – семейство.


Садула и компания ще имат възможност още тази вечер да изпробват в игрова обстановка новите си екипи – при гостуването на Черно море в двубой от първия кръг на Първа професионална лига. Срещата на градския стадион в Каварна започва в 18:45 часа.

Leave a Reply